Összhangban az Univerzummal

 

Asztroflow önismereti workshop

Asztrológia – Spiritualitás – Önismeret

 

Spirituális / önismereti úton jársz?

Érdekel, hogy a kozmikus hatások hogyan befolyásolják életünket?

SZERETNÉD ÉRTENI ÉS ANNAK MEGFELELŐEN MEGÉLNI A JELEN IDŐMINŐSÉGET?

 

Tarts velünk a felfedező úton, ahol az asztrológia segítségével nyerünk bepillantást az Univerzum aktuális jelenségeibe! A workshop során beleérzünk, saját bőrünkön is megtapasztaljuk a számunkra érzékelhető hatásokat, lesz lehetőség megérteni, megbeszélni az időszakunkra jellemző nagyon erős, akár sorsfordító erőhatásokat. A nagy egészről az egyénre fókuszálunk, hogy iránymutatást kapjunk arra vonatkozóan, hogy a te egyéni életedben mivel van dolgod, milyen transzformációs lehetőségek nyílnak számodra!

 

A workshop vezetői:

 

Szabó Ildikó Eszter                                                                       Szabó Sára

asztrológus, művészetterápiás foglalkozásvezető                        pszichológus, pszichodráma vezető

Tel: +36303277983;                                                                           Tel: +36704102471;
E-mail: arnyekesfeny@yahoo.com                                                 E-mail: szabosaraphd@gmail.com  

 

********************************************************

 

Ha mindez felkeltette az érdeklődésedet, olvasd tovább, hogy miről is van szó…:

 

Az elmúlt időszak olyan, a mi életünkben szokatlan eseményt hozott, ami a világon mindenkit érint. 

Elindult egy fertőzés - természetesen vagy mesterségesen kreálva -, amely a hozzá kapcsolódó szabályok, tiltások révén egészen rendhagyó helyzetet alakított ki a Világban és a Személyes terünkben - mikro és makrokozmoszban kiben félelmet, kiben lázadást, kiben csendes befelé figyelést,és még számtalan, néha zavaros érzelmi reakciót elindítva. 

Van, aki eddig az élete átrendezésére használta fel, pozitív értelemben, mások nagyon nehéz helyzetbe kerültek anyagilag, elvesztették állásukat, beletört a kapcsolatuk, váratlan súlyos betegséget élnek meg, és még sorolhatnánk.

Alapvetően 2 nagy csoportra oszlik a társadalom: a szabálykövetők és szabadságukért fellázadók csoportjára.

 

A jelenség legdrámaibb következményei: a félelem (van, akinél pánik), az elszigetelődés családtól, barátoktól, az egyedüllét/ elhagyatottság, bizonytalanság, az egymással szembeállított társadalom robbanékony feszültsége.. 

 

A folyamat maga asztrológiai szempontból előre jelezhető volt, ahogyan az is, hogy ennek itt még közel sincs vége. Sajnos vagy nem, a helyzet fokozódni fog az elkövetkező hónapokban, és egyéni/ társadalmi szinten is elvisz a tűréshatárig, de valószínűleg még azon is túllép. Egy olyan tetőzés látható asztrológus szemmel, ami december-január idején olyan folyamatot, hatást jelent, melyre nem lehet példát találni az emberiség újkorában. Nehezebb állás jelzi a megjelenő minőséget, mint ami a világháborúk vagy a pestis idején megjelent.

 

A dolgokat azonban egyáltalán nem csak negatívan lehet megélni, de az átfordításra is lehetőség van - soha nem volt még erre nagyobb szükség, mint most. Ez nem azt jelenti, hogy nem történik meg velünk és a körülöttünk lévő világgal a nehézség, hanem azt, hogy milyen következtetést vonunk le az eseményekből, és annak alapján milyen változás irányába fordítjuk az életünk szekerét, és a világunk sorsát.

 

A kérdés tehát a reakció, és nem az esemény jellege. A tét a mi viselkedésünk, a mi reakciónk iránya.

Ez a következmény pedig befolyásolható: asztrológiailag látható a folyamat helye, erőssége a mi személyes életünkben, látható az életterület, amelyre hatást gyakorol (rendszerint ott, ahol régóta "fáj a cipő"), és a személyiségtípusból előre jelezhető a legvalószínűbb reakció.

Tegyünk ehhez hozzá még egy olyan módszert, ami képes élővé tenni a folyamatot, megéreztetni velünk a számunkra fontos üzenetét, és oldani, befolyásolni a reakciónkat - már az események bekövetkezte előtt.

Tegyük hozzá, hogy nem egyedül mész át a présen, hanem egymást segítve, erősítve haladunk.

Természetesen jöhet újra a maradj otthon/maszkban vagy sehogy időszak is, ami rugalmasságot kíván minden résztvevőtől.

 

Ebben a workshop-ban integráljuk az asztrológiát csoportos önismereti módszerekkel (pszichodráma, rendszerállítás), fókuszálva erre a COVID által sújtott időszakra. Minden résztvevő saját bőrén és szemén keresztül lát rá a világszintű folyamatra, majd lehetősége lesz megélni azt, hogy mi történik ez idő alatt a saját fizikai és lelki életében - eszközt adunk közben ahhoz, hogy bármi is történik, az oldást/könnyítést kapjon. Mert azt ugyan nem kerülhetjük el, hogy megéljük, de nagyon nem mindegy hogy hogyan: magára hagyva, egyedül, vagy közösen fel/rádolgozva.

Hogy még teljesebb legyen a belső folyamat, bevonjuk a művészetterápiát a munkába, és befelé figyelő relaxációval/meditációval tesszük teljessé a megértést, és transzformációt.

Mindazok, akik velünk tartanak erre kapnak esélyt ebben a csoportban.

 

Kereteink:

Dátum: 2020.10.10. szombat

Idő: 9.00-16.00 (a pontos befejezés folyamttól függően módosulhat) Minden eszközt biztosítunk.

Helyszín: 1115 Budapest, Tétényi út 36/A  6.emelet 21. ajtó

Részvételi díj: 15 000 Ft. 

Jelentkezni a részvételi összeg felének (7500Ft) utalásával lehet bármelyik csoportvezetőnél.