Integrált Energia Technika - IET®

 
„A múlt fájdalmait a jelen gyógyító energiájával integráljuk, ami elhozza a jövő örömét.”

IET Advanced Level Guide

 

Mi az Integrált Energia Technika?

Az Integrált Energia Technika egy újgenerációs, hatékony energiarendező módszer, amely a test finomenergia rendszeréből oldja azokat a fizikai/érzelmi/gondolati/spirituális blokkokat, amelyek elengedésére a kliens készen áll. Kidolgozója Stevan J. Thayer Reiki mester angyali vezettetés által ismerte meg azokat az akupresszúrás zónákhoz hasonló sejtmemória területeket, amelyek segítségével a korábbinál átfogóbb energetikai oldásokat is képes volt megvalósítani. Az energiarendezés során az Energiamező Angyalainak energiája segíti az oldódást, a természetes, őseredeti egyensúly helyreállítását a rendszerben. Az energiarendező tehát nem saját energiáját használja, hanem beavatása révén az angyali energiát, és tiszta szándékát a kliens jóllétének elősegítéséhez.

 

Miben segít az IET®?

Elősegíti az energetikai egyensúlyt.
Kitisztítja a negatív blokkokat az energiamezőből és pozitív lenyomatokkal megerősíti azt.
Csökkenti a stresszt és elősegíti a harmóniát.
Megnyitja az energetikai lehetőséget önmagunk, lélekküldetésünk teljesebb, örömtelibb kibontakoztatására.
Érzékenyebbé tesz az angyali energiákkal való kapcsolódásra.

 

Honnan származik az IET®?

Az IET® rendszere az Egyesült Államokból származik, kidolgozója Stevan J. Thayer, aki mérnöki munkáját energiagyógyász praxisra váltotta, mára a The Center of Being alapítója és elnöke, amely a rendszer nemzetközi képzését és alkalmazását felügyeli. A magyarországi energiarendezők is mindannyian a nemzetközi képzési terv szerint tanulnak, és a The Center of Being regisztrált tagjai. Magyarországon jelenleg nem akkreditált módszer.

 

A központról részletesen itt: https://www.learniet.com/ 

 

Mi történik az IET® energiarendezés során?

Első lépésben meghatározzuk a témát, amelynek oldódása már nagyon feszítő a kliens számára, amivel kapcsolatban szeretne fejlődni, égi iránymutatást kapni. Ezt követően a kliens lefekszik a masszázságyra, az energiarendező pedig megkezdi a munkát. A kezelőben halk zene szól, ami segíti az ellazulást, a kezelés ruhában történik, általában jólesik egy puha takaró is, ami még kényelmesebb és biztonságosabb érzést kölcsönöz. A kezelés végén hagyunk időt, hogy a kliens a relaxált állapotból fokozatosan térhessen vissza az aktivitáshoz. Érdemes naplót/jegyzetfüzetet hozni, és akár csak pár szóban feljegyezni az átéléseket, aktuális gondolatokat, ez a tudatállapot kincset ér, és bár úgy érezzük, emlékezni fogunk később is az átéléseinkre, azok a mindennapi tevékenységhez visszatérve gyakran elszállnak.

Az energiarendezés során meghatározott sejtmemória területek érintése által az adott területhez tartozó blokkok oldódnak, és helyükre pozitív angyali minőség pl. tiszta szeretet, támogatottság kerül betöltésre. A tisztítás és rendeződés energetikai szinten történik, ennek része lehet fizikai állapotunk, közérzetünk, érzelmi életünk, gondolataink, intuíciónk illetve magasabb tudatosságunkkal, égi segítőkkel való kapcsolat. Az IET® rendszere köpéppontba helyezi  "Lélekküldetésünk" aktiválását, azt az életélményt, hogy kapcsolódunk Isteni élettervünkkel, és felsőbb énünk tudatosságán keresztül érzékeljük erre az életre megtervezett fejlődéi lehetőségeinket, és ezeket képesek vagyunk célként látni, vágyni, erőforrásokat mozgósítani, és végül megvalósítani, azaz fizikai szinten lehorgonyozni életünkben. 

  

A kezelés időtartama 1.5- 2 óra

A kezelés díja: 20.000 Ft

 

Táv IET® kezelés

Amennyiben valaki bármilyen okból nem tud eljönni személyesen energiarendezésre, a módszer távban is alkalmazható, az angyali energia nincs egy térre korlátozva. A távkezelés ára és időtartama megegyezik a személyes kezeléssel.

 

Mi történik az energiarendezés után?

A kezelést követően gyakori a harmónia és nyugalom megélése, ugyanakkor előfordulhatnak érzelmi hullámzások is. Ilyenkor lehetséges, hogy még folyamatban van az oldódás, vagy a kioldott blokk alatti következő téma mutatja meg magát. Az intenzív érzés rendszerint pár nap alatt csökken, ugyanakkor érdemes megfigyelni és naplózni a feljövő érzéseket, gondolatokat. Fontos, hogy a kezelés után minden nap tegyünk legalább egy pici lépést célunk elérése érdekében, a spirituális munkában gyakran elmarad a fizikai síkon történő cselekvés, azonban ez elengedhetetlen célunk manifesztálásához! A saját belső munka megsokszorozhatja a kezelés áldásos hatásait. 

 

Az IET nem diagnosztizál és nem gyógyít, nem helyettesíti az orvosi ellátást, inkább kiegészítője annak. Az kezelés során a szervezet energiaterében aktiválja az öngyógyító folyamatokat, ezáltal elősegíti az egyensúly helyreállítását.