Integrált Energia Technika - IET®

 
„A múlt fájdalmait a jelen gyógyító energiájával integráljuk, ami elhozza a jövő örömét.”

IET Advanced Level Guide

 

Mi az Integrált Energia Technika?

Az Integrált Energia Technika egy újgenerációs, hatékony energiarendező módszer, amely a test finomenergia rendszeréből oldja azokat a fizikai/érzelmi/gondolati/spirituális blokkokat, amelyek elengedésére a kliens készen áll. Kidolgozója Stevan J. Thayer Reiki mester angyali vezettetés által ismerte meg azokat az akupresszúrás zónákhoz hasonló sejtmemória területeket, amelyek segítségével a korábbinál átfogóbb energetikai oldásokat is képes volt megvalósítani. Az energiarendezés során az Energiamező Angyalainak energiája segíti az oldódást, a természetes, őseredeti egyensúly helyreállítását a rendszerben. Az energiarendező tehát nem saját energiáját használja, hanem beavatása révén az angyali energiát, és tiszta szándékát a kliens jóllétének elősegítéséhez.

 

Miben segít az IET®?

Elősegíti az energetikai egyensúlyt.
Kitisztítja a negatív blokkokat az energiamezőből és pozitív lenyomatokkal megerősíti azt.
Csökkenti a stresszt és elősegíti a harmóniát.
Megnyitja az energetikai lehetőséget önmagunk, lélekküldetésünk teljesebb, örömtelibb kibontakoztatására.
Érzékenyebbé tesz az angyali energiákkal való kapcsolódásra.

 

Honnan származik az IET®?

Az IET® rendszere az Egyesült Államokból származik, kidolgozója Stevan J. Thayer, aki mérnöki munkáját energiagyógyász praxisra váltotta, mára a The Center of Being alapítója és elnöke, amely a rendszer nemzetközi képzését és alkalmazását felügyeli. A magyarországi energiarendezők is mindannyian a nemzetközi képzési terv szerint tanulnak, és a The Center of Being regisztrált tagjai. Magyarországon jelenleg nem akkreditált módszer.

 

A központról részletesen itt: https://www.learniet.com/ 

 

Mi történik az IET® energiarendezés során?

Első lépésben meghatározzuk a témát, amelynek oldódása már nagyon feszítő a kliens számára, amivel kapcsolatban szeretne fejlődni, égi iránymutatást kapni. Ezt követően a kliens lefekszik a masszázságyra, az energiarendező pedig megkezdi a munkát. A kezelőben halk zene szól, ami segíti az ellazulást, a kezelés ruhában történik, általában jólesik egy puha takaró is, ami még kényelmesebb és biztonságosabb érzést kölcsönöz. Az energiarendezés során a meghatározott sejtmemória területek (reflexzónák) érintése által az adott területhez tartozó blokkok oldódnak, és helyükre pozitív angyali minőség pl. tiszta szeretet, biztonság kerül betöltésre. A kezelés végén hagyunk időt, hogy a kliens a relaxált állapotból fokozatosan térhessen vissza az aktivitáshoz. Érdemes naplót/jegyzetfüzetet hozni, és akár csak pár szóban feljegyezni az átéléseket, aktuális gondolatokat, ez a tudatállapot kincset ér, és bár úgy érezzük, emlékezni fogunk később is az átéléseinkre, azok a mindennapi tevékenységhez visszatérve gyakran elszállnak.

A kezelés időtartama 1,5 óra

A kezelés díja: 16.000 Ft

 

Lélekküldetés aktiválás

A kezelés körülményei és menete megegyezik az IET® energiarendezésnél leírtakkal, azonban vizualizációs és izom feszítő-lazító technikákkal bővül. A hozzáadott technikák segítik a lélekküldetés kibontakozásának útjában lévő akadályok elhárítását, és az Isteni élettervünkkel való kapcsolódást. Lehet, hogy a kezelés alatt jönnek sugallatok, illetve a kezelést követő időszakban érdemes egy picit lassítani, és megfigyelni. A lélekküldetés aktiválás során nem egy konkrét választ kapunk, hanem egyre erősebb intuíciókat, külső és belső támogatottságot és annak az érzésnek a kibontakozását, hogy az utunkat járjuk, vagy afelé közeledünk. Az aktiválás előtt tehát érdemes néhány alkalommal részt venni energiarendezésen, hiszen minél tisztább, rendezettebb a rendszerünk, annál könnyebben érzékelhető, hogy mit sugall az angyali vezettetés.

A kezelés időtartama 2 óra

A kezelés díja: 24.000 Ft

 

Táv IET® kezelés

Amennyiben valaki bármilyen okból nem tud eljönni személyesen energiarendezésre, a módszer távban is alkalmazható, az angyali energia nincs egy térre korlátozva. A távkezelés ára és időtartama megegyezik a személyes kezeléssel.

 

Mi történik az energiarendezés után?

A kezelést követően gyakori a harmónia és nyugalom megélése, ugyanakkor előfordulhatnak érzelmi hullámzások is. Ilyenkor lehetséges, hogy még folyamatban van az oldódás, vagy a kioldott blokk alatti következő téma mutatja meg magát. Az intenzív érzés rendszerint pár nap alatt csökken, ugyanakkor érdemes megfigyelni és naplózni a feljövő érzéseket, gondolatokat. Fontos, hogy a kezelés után minden nap tegyünk legalább egy pici lépést célunk elérése érdekében, a spirituális munkában gyakran elmarad a fizikai síkon történő cselekvés, azonban ez elengedhetetlen célunk manifesztálásához! A saját belső munka megsokszorozhatja a kezelés áldásos hatásait. 

 

Az IET nem diagnosztizál és nem gyógyít, nem helyettesíti az orvosi ellátást, inkább kiegészítője annak. Az kezelés során a szervezet energiaterében aktiválja az öngyógyító folyamatokat, ezáltal elősegíti az egyensúly helyreállítását.